​Vanaf 13 december 2014 is een Europese wetgeving over allergenendeclaratie ingegaan. Horecabedrijven moeten aan hun gasten informatie geven over de mogelijke aanwezigheid van veertien in de wet genoemde allergenen.

Over de Jonge Haan

Van hotel naar café en restaurant
Begonnen als Hotel Hiensch in 1925, met als oprichter de legendarische Henk Hiensch, kent de Jonge Haan een lange historie. Met de AVRO, de VPRO en de VARA als buren werd de Jonge Haan al snel de stamkroeg van deze omroepen, in die tijd ook wel oneerbiedig de kantine van de omroep genoemd. Vele contracten van artiesten zijn de afgelopen decennia in de Jonge Haan getekend.

In de vijftiger en zestiger jaren, toen elke omroep nog zijn eigen orkest kende, stonden in de pauzes van de concerten dubbeldikke rijen voor de bar. Er waren zoveel pofklanten van de AVRO, dat de toenmalige uitbater Hans Passon iedere maand de bonnen maar naar de boekhouding van deze omroep bracht. Op de loonstroken van de betreffende werknemers stond dan als extra “heffing”vermeld: inhouding Jonge Haan. In die tijd moesten cameramensen die op rapportage gingen naar het buitenland nog zelf hun reis financieren en deze pas na afloop declareren. Hans Passon was meestal de financier hiervan. 

Nu in 2017 is de Jonge Haan uitgegroeid tot een van de drukste horecabedrijven in het Gooi en na 92 jaar is het nog steeds hét ontmoetingspunt van de Hilversumse media.


Er zijn weer nieuwe foto's aan onze gallerij toegevoegd.

Wat staat er op onze agenda?

26 November - 2 December Schoenzetten

Vanaf 26 november kunnen de kids hun schoen zetten en deze kan weer vanaf 2 december opgehaald worden.

Zondag 2 december Pepernoten bakken

Tussen 15 uur en 17 uur kunnen de kids heerlijke pepernoten bakken met onze koks

Pre-Kerst en Kerst

De Jonge Haan is beide dagen geopend met de kerst. De eerste kerstdag 25 december alleen voor diner vanaf 17.00 uur. De tweede kerstdag 26 december vanaf 10.00 uur in de ochtend.

Beide dagen serveren we buiten onze vertrouwde a la carte kaart ook een speciaal kerstmenu, de gerechten van het menu kunt u natuurlijk ook los bestellen.

CHEF'S MENU

We serveren ook deze maand weer onze Chef’s menu. U kunt kiezen uit 3-gangen, 2-gangen of een los gerecht. 


​Vanaf 13 december 2014 is een Europese wetgeving over allergenendeclaratie ingegaan. Horecabedrijven moeten aan hun gasten informatie geven over de mogelijke aanwezigheid van veertien in de wet genoemde allergenen.

Feeling hungry?

High Tea

High tea bij Jonge Haan.

Heb je iets speciaals te vieren of wil je graag even uitgebreid genieten ? Onze high tea is hier uitermate geschikt voor. Een heerlijke manier om met vrienden en familie te genieten van lekkere hapjes bij de thee. De high tea van de Jonge Haan wordt geserveerd op een etagère inclusief onbeperkt thee. Deze heerlijke vorm van samenkomen is ook uit te breiden met o.a. een glas prosecco of versiering in jouw gewenste thema. Alles is mogelijk!

Kom genieten tijdens een baby shower, verjaardag, receptie of gewoon gezellig samen met vriendinnen. De high tea van De Jonge Haan is te reserveren vanaf 2 personen à  €22,50 per persoon.

Reserveren kan per mail naar info@dejongehaan.nl of bel  035 6245314 en vraag naar Aukje van den Brink (bedrijfsleidster). 


Gezelschappen

Café en Brasserie de Jonge Haan heet u graag welkom voor uw lunch- of dinerpartij, vergadering, seminar, receptie, huwelijks- of verjaardagsfeest, zakelijke partij of voor welke gelegenheid dan ook. U kunt bij ons terecht voor lunches en diners tot 70 personen en recepties tot 120 personen.

BEKIJK HIER ONZE BROCHURE

Voor meer informatie stuurt u een email met uw wensen naar info@dejongehaan.nl of bel  035 6245314 en vraag naar Aukje van den Brink (bedrijfsleidster). 




Vergaderen in stijl

Op de eerste verdieping van de Jonge Haan zijn na een grondige renovatie, drie luxe vergadersuites ingericht. Het prachtige pand uit 1871 is geheel in de oude staat hersteld. De suites zijn rookvrij, van alle moderne gemakken en techniek voorzien, hebben zeer comfortabel meubilair, airconditioning en een smaakvolle huiselijke inrichting. 

De ’s Graveland Suite is uitermate geschikt voor het houden van cursussen of workshops tot 25 personen (maximaal 34 personen in schoolopstelling). Voor kleinere groepen kunt u kiezen voor de Albertus Perk Suite (max. 12 personen) of de Boomberg Suite met een ronde tafel voor max. 8 personen. 

In de centraal gelegen luxe pantry kunt u tijdens uw vergadering of seminar terecht voor lekkere koffie, organische thee, frisdranken of vruchtensappen. Indien gewenst verzorgen wij ook een ontbijt, lunch of diner.

Voor een offerte op maat kunt u bellen met Aukje van den Brink T: 035 6245314 of stuur een email met uw verzoek naar info@dejongehaan.nl


Vacatures

Voor Jonge Haan zijn wij op zoek naar :

Een zelfstandig werkend kok voor 38 per week. Ons assortiment is vers en wordt iedere dag met zorg bereid door onze koks. Dus heb jij passie voor koken? Ben jij goed in leiding geven? En lijkt het jou leuk om voor een jong, professioneel horeca bedrijf werkzaam te zijn? Solliciteer dan vandaag nog!

Een Floor manager voor 38 uur. Ben je energiek, zie je het van de positieve kant, en is het altijd oplosbaar? Geef jij blijk van dynamiek, enthousiasme en een positieve houding van aanpakken? 

Ontplooi jij jezelf, stel je open en kwetsbaar op en wil je blijven leren?  Ben je trots op je vak en draag je het uit? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct en wij plannen zo spoedig mogelijk een kennismakingsgesprek met je in! Stuur je CV en motivering naar info@dejongehaan.nl


Contactgegevens

Klik hier voor een routebeschrijving in Google maps.

Kerst 2019

De Jonge Haan is beide dagen geopend met de kerst. De eerste kerstdag 25 december alleen voor diner vanaf 17.00 uur. De tweede kerstdag 26 december vanaf 10.00 uur in de ochtend.

Beide dagen serveren we buiten onze vertrouwde a la carte kaart ook een speciaal kerstmenu, de gerechten van het menu kunt u natuurlijk ook los bestellen.

                  Pre-kerstmenu en kerstmenu 2019