​Vanaf 13 december 2014 is een Europese wetgeving over allergenendeclaratie ingegaan. Horecabedrijven moeten aan hun gasten informatie geven over de mogelijke aanwezigheid van veertien in de wet genoemde allergenen.

About de Jonge Haan

From hotel to café and brasserie 

Started as Hotel Hiensch in 1925, created by the legendary founder Henk Hiensch, de Jonge Haan knows a long history. With the AVRO, the VPRO and the VARA as neighbors, de Jonge Haan soon became the headquarter of these broadcasters, at that time also inadvertently called the cafeteria of the broadcaster. Many contracts of artists have been signed in de Jonge Haan in recent decades.

In the fifties and sixties, when every broadcaster still knew its own orchestra, double-sided rows stood for the bar during the breaks of the concerts. There were so many pokers of the AVRO that the former outsider Hans Passon sent the vouchers every month to the accounts of this broadcaster. The payrolls of the employees in question were then referred to as an additional "levy": deducting de Jonge Haan. During that time, cameramen who went to reporting abroad had to finance their trip and declare them only afterwards. Hans Passon was usually the financier of this.

In 1995, the business was taken over and the slightly dilapidated café and restaurant was refurbished and revitalized. Now in 2017, de Jonge Haan has become one of the busiest catering companies in 't Gooi and after 88 years it is still the meeting point of the Hilversum media.

New pictures are added to the album.

Wat staat er op onze agenda?

26 November - 2 December Schoenzetten

Vanaf 26 november kunnen de kids hun schoen zetten en deze kan weer vanaf 2 december opgehaald worden.

Zondag 2 december Pepernoten bakken

Tussen 15 uur en 17 uur kunnen de kids heerlijke pepernoten bakken met onze koks

Pre-Kerst en Kerst

De Jonge Haan is beide dagen geopend met de kerst. De eerste kerstdag 25 december alleen voor diner vanaf 17.00 uur. De tweede kerstdag 26 december vanaf 10.00 uur in de ochtend.

Beide dagen serveren we buiten onze vertrouwde a la carte kaart ook een speciaal kerstmenu, de gerechten van het menu kunt u natuurlijk ook los bestellen.

CHEF'S MENU

We serveren ook deze maand weer onze Chef’s menu. U kunt kiezen uit 3-gangen, 2-gangen of een los gerecht. 


​Vanaf 13 december 2014 is een Europese wetgeving over allergenendeclaratie ingegaan. Horecabedrijven moeten aan hun gasten informatie geven over de mogelijke aanwezigheid van veertien in de wet genoemde allergenen.

Feeling hungry?

High Tea

New! High tea at Jonge Haan.

Do you have something special to celebrate or do you want to enjoy yourself extensively? Our high tea is ideal for this occation. A wonderful way to enjoy tasty snacks with your friends and family. The high tea of De Jonge Haan is served on an etagere with unlimited tea. This wonderful form of gathering can also be expanded with, for example a glass of prosecco or decoration in your desired theme. Everything is possible!

Come and enjoy a baby shower, birthday, reception or just socialize with friends. The high tea can be booked from 2 persons at € 22.50 per person.

Reservations can be made by e-mail to events@dejongehaan.nl or call 035 6245314 and ask for Aukje van den Brink (manager).


Group

Café and Brasserie de Jonge Haan will be happy to welcome you for your lunch or dinner party, meeting, seminar, reception, wedding or birthday party, business party or any occasion. You can visit us for lunch and dinners for up to 70 people and receptions up to 120 people.

For more information, send an email to events@dejongehaan.nl or contact our sales manager Marjolein de Ronde 035 6245314.

Custom business meetings

On the first floor of De Jonge Haan three luxurious guest suites were furnished. The beautiful property of 1871 has been restored entirely in the old state. The suites are non-smoking, of all modern conveniences and technically furnished, have very comfortable furnishings, air conditioning and style full home furnishings.

The Graveland Suite is ideal for holding courses or workshops up to 25 people (up to 34 people in schoolsetting). For smaller groups you can choose the Albertus Perk Suite (max. 12 persons) or the Boomberg Suite with a round table for up to 8 people.

In the centrally located luxury pantry you can enjoy delicious coffee, organic tea, soft drinks or fruit juices during your meeting or seminar. If desired we also provide breakfast, lunch or dinner.

For a customized quotation please contact Marjolein de Ronde T: 035 6245314 or send an email with your request to events@dejongehaan.nl

Vacatures

Voor Jonge Haan zijn wij op zoek naar :

Een zelfstandig werkend kok voor 38 per week. Ons assortiment is vers en wordt iedere dag met zorg bereid door onze koks. Dus heb jij passie voor koken? Ben jij goed in leiding geven? En lijkt het jou leuk om voor een jong, professioneel horeca bedrijf werkzaam te zijn? Solliciteer dan vandaag nog!

Een Floor manager voor 38 uur. Ben je energiek, zie je het van de positieve kant, en is het altijd oplosbaar? Geef jij blijk van dynamiek, enthousiasme en een positieve houding van aanpakken? 

Ontplooi jij jezelf, stel je open en kwetsbaar op en wil je blijven leren?  Ben je trots op je vak en draag je het uit? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct en wij plannen zo spoedig mogelijk een kennismakingsgesprek met je in! Stuur je CV en motivering naar info@dejongehaan.nl


Contact

Click here for directions in Google maps.

Kerst 2019

De Jonge Haan is beide dagen geopend met de kerst. De eerste kerstdag 25 december alleen voor diner vanaf 17.00 uur. De tweede kerstdag 26 december vanaf 10.00 uur in de ochtend.

Beide dagen serveren we buiten onze vertrouwde a la carte kaart ook een speciaal kerstmenu, de gerechten van het menu kunt u natuurlijk ook los bestellen.

                  Pre-kerstmenu en kerstmenu 2019