Nieuwsbrief

De Jonge Haan nieuwsbrief brengt u enkele keren per jaar een update over de laatste nieuwtjes op culinair gebied, speciale events en unieke acties. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!


Vul hier uw e-mail adres in:

Café en Restaurant Jonge Haan

De Jonge Haan heeft nieuwe openingstijden!

Per heden is Jonge haan 7 dagen in de week geopend vanaf 8.30 uur en bent u dus ook meer dan welkom voor het ontbijt! De Jonge Haan is in Hilversum al jaren een begrip en heeft heel veel trouwe gasten voor de lunch, borrel, vergaderingen en het diner, waar het team van de Jonge Haan dan ook zeer trots op is! Het bekende en vertrouwde gevoel of zelfs een gevoel van “thuiskomen” wat door onze gasten ervaren wordt, is zeer belangrijk voor ons. En dat gevoel willen we uitbreiden naar het ontbijt!

Jonge Haan heeft sinds kort een nieuwe eigenaar, dat brengt uiteraard verandering met zich mee.
Vanaf 15 januari 2017 hebben wij een nieuwe kaart. Wij zijn benieuwd naar uw mening.
In februari 2017 verbouwen wij het restaurant en de bar, dan nemen wij graag suggesties van onze gasten mee!

Mocht u ideeën, suggesties of tips hebben dan vernemen wij deze graag tijdens uw bezoek aan Jonge Haan of via de mail info@jongehaan.nl

De Jonge Haan gaat verbouwen, wij zijn daarom vanaf zaterdagochtend 18 februari t/m maandagavond 20 februari gesloten. Vanaf dinsdagochtend 21 februari bent u meer dan welkom om het resultaat te komen bekijken.

 

Allergenendeclaraties

Vanaf 13 december 2014 is een Europese wetgeving over allergenendeclaratie ingegaan. Horecabedrijven moeten aan hun gasten informatie geven over de mogelijke aanwezigheid van veertien in de wet genoemde allergenen.
Bij de Jonge Haan zijn de allergenendeclaraties van de verschillende menukaarten voor je aanwezig. Onder menukaarten tref je achter elke kaart de bijhorende allergenendeclaratie.

Online reserveren?

Het is ook mogelijk om online een reservering te plaatsen. Het werkt erg eenvoudig, je begint met het kiezen van een datum en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Graag tot ziens bij De Jonge Haan!

Direct een datum prikken? Klik hier >>

Bekijk de nieuwe foto's van De Jonge Haan

Er zijn weer nieuwe foto's aan onze gallerij toegevoegd.

Nieuwsgierig? Klik hier >>

Design en ontwikkeling door:
© 2017 de Jonge Haan