Vind ons op facebook

Vergaderen in stijl

Op de eerste verdieping van de Jonge Haan zijn in januari 2008, na een grondige renovatie, drie luxe vergadersuites ingericht. Het prachtige pand uit 1871 is geheel in de oude staat hersteld. De suites zijn rookvrij, van alle moderne gemakken en techniek voorzien, hebben zeer comfortabel meubilair, airconditioning en een smaakvolle huiselijke inrichting.

De ’s Graveland Suite is uitermate geschikt voor het houden van cursussen of workshops tot 25 personen (maximaal 34 personen in schoolopstelling). Voor kleinere groepen kunt u kiezen voor de Albertus Perk Suite (max. 12 personen) of de Boomberg Suite met een ronde tafel voor max. 8 personen.

In de centraal gelegen luxe pantry kunt u tijdens uw vergadering of seminar terecht voor lekkere Lavazza koffie, organische thee van Dilmah en Celestial Seasonings, frisdranken of vruchtensappen. Indien gewenst verzorgen wij ook een ontbijt, lunch of diner.

Klik hier om onze vergaderbrochure te downloaden in PDF-formaat.

Voor een offerte op maat kunt u bellen met Aukje van den Brink  T: 035 6245314 of stuur een mailbericht met uw verzoek naar info@dejongehaan.nl

Design en ontwikkeling door:
© 2017 de Jonge Haan