Nieuwsbrief

De Jonge Haan nieuwsbrief brengt u enkele keren per jaar een update over de laatste nieuwtjes op culinair gebied, speciale events en unieke acties. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!


Vul hier uw e-mail adres in:

Café en Restaurant Jonge Haan

De Jonge Haan is in Hilversum al jaren een begrip en heeft heel veel trouwe gasten, waar het team van de Jonge Haan dan ook zeer trots op is! Het bekende en vertrouwde gevoel of zelfs een gevoel van “thuiskomen” wat door onze gasten ervaren wordt, is zeer belangrijk voor ons.

Wij proberen de Jonge Haan al jarenlang zo vertrouwd mogelijk te houden voor onze gasten, maar uiteraard willen wij ook met de tijd en de wensen van onze gasten meegaan. Zo hebben wij een nieuw logo, hebben we de menukaart in een nieuw jasje gestoken en is een gedeelte van het meubilair inmiddels vervangen. Wij hebben zomer 2015 de laatste en grotere stap genomen en Jonge Haan is helemaal in ere hersteld…

 

Valentijn 2016!

Dit jaar valt Valentijn op zondag waardoor je de hele dag samen met jouw geliefde kunt doorbrengen! Jonge Haan viert de liefde en heeft voor deze dag speciale culinaire Valentijn momenten op de kaart gezet. Zondag 14 februari gaan we van start met een Valentijn High Tea daarna staat een High Wine Valentijn op het menu en we sluiten de dag af met een Candlelight Dinner! Ook zo'n zin om jouw grote liefde te verrassen? Reserveer dan snel een tafeltje en proost met ons mee op de liefde!

.

Voor meer informatie over Valentijn bij Jonge Haan klik hier

Allergenendeclaraties

Vanaf 13 december 2014 is een Europese wetgeving over allergenendeclaratie ingegaan. Horecabedrijven moeten aan hun gasten informatie geven over de mogelijke aanwezigheid van veertien in de wet genoemde allergenen.
Bij de Jonge Haan zijn de allergenendeclaraties van de verschillende menukaarten voor je aanwezig. Onder menukaarten tref je achter elke kaart de bijhorende allergenendeclaratie.

Online reserveren?

Het is ook mogelijk om online een reservering te plaatsen. Het werkt erg eenvoudig, je begint met het kiezen van een datum en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Graag tot ziens bij De Jonge Haan!

Direct een datum prikken? Klik hier >>

Bekijk de nieuwe foto's van De Jonge Haan

Er zijn weer nieuwe foto's aan onze gallerij toegevoegd.

Nieuwsgierig? Klik hier >>

Design en ontwikkeling door:
© 2016 de Jonge Haan