Nieuwsbrief

De Jonge Haan nieuwsbrief brengt u enkele keren per jaar een update over de laatste nieuwtjes op culinair gebied, speciale events en unieke acties. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!


Vul hier uw e-mail adres in:

De Jonge Haan

Café en Brasserie De Jonge Haan

Café en Brasserie de Jonge Haan is gevestigd aan de bomenrijke ‘s -Gravelandseweg in Hilversum. Binnen bestaat de Jonge Haan uit vier gedeeltes: de serre aan de straatzijde, het restaurant waar veel te zien is en waar je het gevoel kan bekruipen dat je op vakantie bent, het bruin café en de serre die volhangen met schilderijen en foto’s die het bekijken waard zijn. Je bent iedere dag welkom vanaf 9.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Chef's menu

De Jonge Haan heeft iedere maand een nieuw 3-gangen keuzemenu met specialiteiten van onze chef voor maar €26,50. je kunt kiezen uit 2 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en een nagerecht. Uiteraard bevat het chef's menu ook vegetarische gerechten. Dit keuzemenu is iedere avond, 7 dagen per week te bestellen, ook voor gezelschappen. Bekijk hier ons chef's menu.

 

Allergenendeclaraties

Vanaf 13 december 2014 is een Europese wetgeving over allergenendeclaratie ingegaan. Horecabedrijven moeten aan hun gasten informatie geven over de mogelijke aanwezigheid van veertien in de wet genoemde allergenen.
Bij de Jonge Haan zijn de allergenendeclaraties van de verschillende menukaarten voor je aanwezig. Onder menukaarten tref je achter elke kaart de bijhorende allergenendeclaratie.

Online reserveren?

Het is ook mogelijk om online een reservering te plaatsen. Het werkt erg eenvoudig, je begint met het kiezen van een datum en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Graag tot ziens bij De Jonge Haan!

Direct een datum prikken? Klik hier >>

Bekijk de nieuwe foto's van De Jonge Haan

Er zijn weer nieuwe foto's aan onze gallerij toegevoegd.

Nieuwsgierig? Klik hier >>

Design en ontwikkeling door:
© 2015 de Jonge Haan