Nieuwsbrief

De Jonge Haan nieuwsbrief brengt u enkele keren per jaar een update over de laatste nieuwtjes op culinair gebied, speciale events en unieke acties. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!


Vul hier uw e-mail adres in:

De Jonge Haan

Café en Brasserie De Jonge Haan

Café en Brasserie de Jonge Haan is gevestigd aan de bomenrijke ‘s -Gravelandseweg in Hilversum. Binnen bestaat de Jonge Haan uit vier gedeeltes: de serre aan de straatzijde, het restaurant waar veel te zien is en waar je het gevoel kan bekruipen dat je op vakantie bent, het bruin café en de serre die volhangen met schilderijen en foto’s die het bekijken waard zijn. Je bent iedere dag welkom vanaf 9.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Kerst en Pre-Kerst bij De Jonge Haan

Dit jaar is café en restaurant De Jonge Haan beide Kerstdagen geopend. U bent van harte welkom op 1e en 2e Kerstdag voor lunch en diner. Speciaal voor de kinderen heeft de chef van De Jonge Haan ons Kerstmenu in een klein jasje gegoten zodat ook de kinderen hiermee kennis kunnen maken. Voor de allerkleinste is er natuurlijk ook een "kinderkerstmenuutje". Aanvangstijd voor lunch op beide dagen is tussen 12:30 en 13:30 uur en de aanvangstijd voor diner op beide dagen is tussen 17:30 en 19:00 uur.
Bekijk voor meer informatie ons Kerstmenu.
Reserveren voor eerste of tweede Kerstdag kan per mail naar info@dejongehaan.nl

Bij de Jonge Haan hebben we dit jaar ook een Pre-Kerstmenu, wil je samen met vrienden, collega's of je sportteam in de periode voorafgaand aan Kerst al genieten van een feestelijk diner? Dat kan! Wij hebben een Pre-Kerstmenu samengesteld voor gezelschappen vanaf 8 personen. Bekijk voor meer informatie ons Pre-Kerstmenu

Online reserveren?

Het is ook mogelijk om online een reservering te plaatsen. Het werkt erg eenvoudig, je begint met het kiezen van een datum en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Graag tot ziens bij De Jonge Haan!

Direct een datum prikken? Klik hier >>

Bekijk de nieuwe foto's van De Jonge Haan

Er zijn weer nieuwe foto's aan onze gallerij toegevoegd.

Nieuwsgierig? Klik hier >>

De Jonge Haan is plofkip-vrij

Omdat de Jonge Haan graag goed wil zijn voor al het leven, werkten wij al lange tijd met "beter leven kip", maar voor de saté werd nog wel plofkip gebruikt. Na een zoektocht zijn wij terechtgekomen bij het Gildehoen. Het gildehoen concept is gericht op het welzijn voor de kippen. De kippen groeien op bij een normaal dag - en nachtritme en hebben 24 uur water en voer tot hun beschikking. Het voer is 100% plantaardig en bestaat voor 70% uit granen en bevat geen groeibevorderaars. Door extra graan te strooien bij controlerondes wordt het scharrelen gestimuleerd en er liggen balen stro op de grond voor extra afleiding. De kippen zijn van het Hubbard ras en hebben sterke genen, doordat de kippen meer tijd en leefruimte krijgen om op te groeien zijn ze minder gevoelig voor gezondheidsproblemen. Dat komt de smaak ten goede en dat proef je!

Design en ontwikkeling door:
© 2014 de Jonge Haan