Nieuwsbrief

De Jonge Haan nieuwsbrief brengt u enkele keren per jaar een update over de laatste nieuwtjes op culinair gebied, speciale events en unieke acties. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!


Vul hier uw e-mail adres in:

Café en Restaurant Jonge Haan

De Jonge Haan is in Hilversum al jaren een begrip en heeft heel veel trouwe gasten, waar het team van de Jonge Haan dan ook zeer trots op is! Het bekende en vertrouwde gevoel of zelfs een gevoel van “thuiskomen” wat door onze gasten ervaren wordt, is zeer belangrijk voor ons.

Wij proberen de Jonge Haan al jarenlang zo vertrouwd mogelijk te houden voor onze gasten, maar uiteraard willen wij ook met de tijd en de wensen van onze gasten meegaan. Zo hebben wij een nieuw logo, hebben we de menukaart in een nieuw jasje gestoken en is een gedeelte van het meubilair inmiddels vervangen. Wij hebben deze zomer de laatste en grotere stap genomen en is Jonge Haan helemaal in ere hersteld…

Pre-Kerst en Kerst bij Jonge Haan

Hoewel het nog ver weg lijkt, is menigeen zich toch al aan het verdiepen in de planning rondom de Kerstdagen. Mocht je een bedrijfsfeest moeten plannen of de familie bij elkaar willen brengen dan ben je waarschijnlijk net zoals wij, alweer volop bezig met de voorbereiding van de feestdagen.

Pre-Kerst Bij Jonge Haan kun je ook dit jaar weer genieten van een Pre-Kerstmenu of een aangeklede Kerstborrel. Samen met collega’s, vrienden of de sportvereniging vóór de Kerstdagen al gezellig samenkomen voor een feestelijk diner of borrel? Dat kan bij Jonge Haan. De chef van Jonge Haan heeft voor deze gezelschappen een Pre-Kerstmenu samengesteld, waardoor er ver voor de daadwerkelijke kerstdagen al genoten kan worden van een uitgebreid “Pre-Kerstmenu”.Maar ook voor een feestelijke Kerstborrel hebben wij heerlijke tastersgeselecteerd.

Kerst Ook dit jaar is Jonge Haan beide Kerstdagen weer geopend. Wij heten iedereen van harte welkom op zowel 1e als 2e Kerstdag voor brunch en diner. Zoals van ons gewend, is er een ruime keuze aan allerlei heerlijke gerechten. Samen met je gezelschap kun je kiezen uit onze keuzemenu’s. Voor de kinderen tot 12 jaar heeft de chef het Kerstmenu in een klein jasje gegoten en zij krijgen 50% korting op de menuprijs. Voor de allerkleinsten is er natuurlijk ook een “kinderkerstmenuutje”.

Reserveren voor de Kerstdagen

Voor de kerstdagen ligt de binnenkomst voor de Brunch tussen 11:30 en 12:30 uur en voor het Diner tussen 17:30 en 19:00 uur. Een uitgebreide omschrijving van ons Kerstmenu tref je hier. Je kunt alvast een tafel reserveren door een mail te sturen naar naar info@dejongehaan.nl

Allergenendeclaraties

Vanaf 13 december 2014 is een Europese wetgeving over allergenendeclaratie ingegaan. Horecabedrijven moeten aan hun gasten informatie geven over de mogelijke aanwezigheid van veertien in de wet genoemde allergenen.
Bij de Jonge Haan zijn de allergenendeclaraties van de verschillende menukaarten voor je aanwezig. Onder menukaarten tref je achter elke kaart de bijhorende allergenendeclaratie.

Online reserveren?

Het is ook mogelijk om online een reservering te plaatsen. Het werkt erg eenvoudig, je begint met het kiezen van een datum en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Graag tot ziens bij De Jonge Haan!

Direct een datum prikken? Klik hier >>

Bekijk de nieuwe foto's van De Jonge Haan

Er zijn weer nieuwe foto's aan onze gallerij toegevoegd.

Nieuwsgierig? Klik hier >>

Design en ontwikkeling door:
© 2015 de Jonge Haan